Despre afacere

Ma numesc Ionel Munteanu, de profesie preot, la Parohia Ortodoxa Bunesti, jud. Brasov, sunt casatorit cu Simona Munteanu si avem doi copii, Diana Munteanu si Daniel Munteanu.

Sunt nascut la Bunesti, in 12 Aprilie 1970, unde am si domiciliul actual.

Impreuna cu familia mea detinem o stupina de 200 familii de albine, (o exploatatie apicola), care are o forma asociativa juridica sub numele de “ Intreprindere Familiala Munteanu Ionel” : RO 19097193 din 2006.

Desi apicultura am invatat-o de la tatal meu, la varsta de 8 ani, am participat la primul pastoral in jud. Constanta si de atunci dragostea fata de albine a stabilit intre noi o relatie de sinergie (purtare de grija reciproca). Ma bucura faptul ca si familia mea simte acest lucru, ceea ce demonstreaza ca albinele fac parte integral din viata noastra.

Am reusit in urma cu doi ani – cu sprijin F.E.A.D.R. – sa construim o hala de procesare miere de albine, unde sa procesam mierea produsa de noi, cat si achizitii de miere de la alti producatori, bineinteles de la cei seriosi care inteleg si respecta normele de producere a mierii de calitate.

De asemenea in urma procesarii, mierea este imbuteliata in recipient de plastic alimentar si sticla de la 270 gr.-5000 gr. si butoaie de 300 kg.

Respectand toate standarele de producere, achizitie si comercializare, ne aratam dornici de colaborare cu cei care doresc sa intre in contact cu noi si impreuna sa devenim buni parteneri in afaceri.

Producem si comercializam miere de salcam, tei si floarea soarelui, cat si miere poliflora din dealurile si colinele bazinului Tarnava Mare.

Toate acestea nu fac altceva, decat sa ne desavarsim pentru “o viata dulce ca…mierea”.

Pentru detalii sau comenzi va rugam sa ne contactati. Click AICI

2 Responses to “Despre afacere”

 • Claudiu Mirache

  Buna ziua D-le Munteanu,

  Am discutat mai devreme la telefon, v-am sunat din Anglia ( sa va aduceti aminte).
  Am cautat o adresa de email pe site, dar nu am gasit. Imi puteti trimite va rog contactul Dvs de email?

  Cu stima,
  Claudiu Mitrache

 • Diman Dragos

  buna ziua as dori si eu sa stiu care sunt preturile de colectare , deoarece nu pot sa gasesc a ceasta informatie in descriere . Multumeesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.